vmbo 2023

De conferentie Aard van het beestje is uitverkocht, we hebben plek voor 370 deelnemers. Er is nog plek op de wachtlijst (max 30 plekken). 

Aard van het beestje
De 9e NIBI-conferentie voor vmbo en onderbouw havo en vwo staat in het teken van dieren. Aard van het beestje is dan ook het thema dat tot uiting komt in meer dan 50 (buiten)-workshops, lezingen en excursies. Gedrag, biodiversiteit, ordening en evolutie komen ruimschoots en direct-geschikt-voor-je-les aan bod. Uiteraard zijn er ook dit jaar weer diverse practica en kun je voldoende veldwerkideeën opdoen.
Ook verkennen we de aard van de docent en manieren van lesgeven. Welke mindset is hierbij effectief? Hoe geef je goede feedback? Wat willen we leerlingen meegeven? Niet alleen de aard van de docent, ook die van de leerling komt aan bod. Want je klas is net een kruiwagen vol verschillende kikkers. Hoe hou je die kikkers in de kruiwagen en zorg je dat ze krijgen wat ze nodig hebben.

 

Kom vrijdag 2 en zaterdag 3 juni naar Egmond aan Zee, het wordt gegarandeerd een vrolijke beestenboel en neem je favoriete dierenknuffel mee.

Datum: vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023
Locatie: Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee
Inschrijving: maandag 27 maart om 16 uur, ga direct naar het inschrijfformulier
Kosten: €420 (vrijdag en zaterdag met overnachting), €275 (alleen de vrijdag), €360 (vrijdag en zaterdag zonder overnachting), voorovernachting op donderdag (€70 2-p op kamer, €100 1-p op €kamer). 1-p kamertoeslag op vrijdag = €60

Zie de Algemene Voorwaarden voor de annuleringsvoorwaarden voor NIBI conferenties.


  • De Cover van de programmakrant Aard van het beestje - Door Merlijn van Bijsterveld

  • Frans de Waal komt de ochtendlezing geven over empathie en emoties bij apen

  • Mátyás Bittenbinder verzorgt de avondlezing over gif in het dierenrijk