Studiespecial Biologie

De nieuwe Studiespecial Biologie verschijnt 11 januari 2019 en is dan meteen beschikbaar voor biologiedocenten op de NIBI onderwijsconferentie Evolutie in Actie in Lunteren. Biologiedocenten die niet naar de NIBI onderwijsconferentie komen krijgen hun bestelde exemplaren toegestuurd. Deze manier van studievoorlichting voor havo- en vwo-leerlingen blijkt een groot succes. De voorraad van 20.000 exemplaren van de editie van 2018 is op. De editie 2019 bestellen kan al via onderstaand inschrijfformulier.

De Studiespecial Biologie bevat informatie over bio-gerelateerde opleidingen op hogescholen en universiteiten. Naast de opleidingsinformatie vertellen studenten over hun ervaringen bij de opleidingen en krijgen de leerlingen via alumni die aan het woord komen en via profielen van bedrijven een overzicht van banen die liggen te wachten voor wie doorgaat in de biologie.

 

Een weloverwogen keuze van havo- en vwo-leerlingen resulteert in meer studieplezier en -succes. Niemand anders kan deze keuze beter ondersteunen dan de docent biologie.  De verspreiding van de Studiespecial Biologie onder de leerlingen vindt daarom weer plaats via geïnteresseerde biologiedocenten in Nederland.

Ben je biologiedocent? Bestel dan gratis de Studiespecial Biologie havo/vwo voor je leerlingen via onderstaand inschrijfformulier. Ook voor de opleidingen en organisaties vertegenwoordigd in de studiespecial is deze voorlichtingskrant gratis beschikbaar.


  • Studiespecial Biologie 2018

  • Studiespecial Biologie 2017