Studiespecial Biologie

Bestelformulier pdf van editie 2021 onderaan de pagina 

De nieuwe Studiespecial Biologie havo/vwo is 16 januari 2021 verschenen. Deze manier van studievoorlichting voor havo- en vwo-leerlingen blijkt de laatste jaren een groot succes. De totale oplage van de studiespecial is 20.000 exemplaren. Inmiddels hebben alle papieren exemplaren hun weg gevonden naar havo- en vwo-leerlingen. Het is nu voor biologiedocenten en decanen mogelijk om de pdf van de editie 2021 van de studiespecial gratis te bestellen (via onderstaand formulier). Ook hogescholen, universiteiten en bedrijven die de studiespecial aanbieden en meegewerkt hebben aan de studiespecial krijgen de pdf en hun bestelde exemplaren gratis toegestuurd. 

De Studiespecial Biologie bevat informatie over bio-gerelateerde opleidingen op hogescholen en universiteiten. Naast de opleidingsinformatie vertellen studenten over hun ervaringen bij de opleidingen en krijgen de leerlingen via alumni die aan het woord komen en via profielen van bedrijven een overzicht van banen die liggen te wachten voor wie doorgaat in de biologie.

Studiekeuze in deze tijden is niet gemakkelijk. Leerlingen kunnen nauwelijks naar echte open dagen, ze zijn gebonden aan het zoeken via internet en het inloggen op online open dagen van universiteiten. Juist nu is een overzicht van al het aanbod in de biologie van groot belang.  Bestel nu snel de pdf van de Studiespecial Biologie voor je leerlingen in havo 4 en 5 en vwo 5 en 6.

Een weloverwogen keuze van havo- en vwo-leerlingen resulteert in meer studieplezier en -succes. Niemand anders kan deze keuze beter ondersteunen dan de docent biologie.  De verspreiding van de Studiespecial Biologie havo/vwo onder de leerlingen vindt daarom weer plaats via geïnteresseerde biologiedocenten in Nederland. Het NIBI zet biologie op de kaart, samen met de biologiedocenten! Bestel nu de pdf van de editie 2021 via onderstaand formulier. 

 


  • Studiespecial Biologie 2021

  • Studiespecial Biologie 2020