Studiespecial Biologie

Bestelformulier papieren exemplaren editie 2021 onderaan de pagina - editie 2020 hierbij nu als pdf-bestand aan te vragen

De nieuwe Studiespecial Biologie havo/vwo verschijnt in januari 2021. Het is nu al mogelijk om exemplaren te reserveren voor je havo en/of vwo-leerlingen. Deze manier van studievoorlichting voor havo- en vwo-leerlingen blijkt de laatste jaren een groot succes. De totale oplage van de studiespecial is 20.000 exemplaren. Zolang de voorraad strekt is het voor biologiedocenten en decanen mogelijk om papieren exemplaren van de editie 2021 van de studiespecial gratis te bestellen. Ook hogescholen, universiteiten en bedrijven die meegewerkt hebben aan de studiespecial krijgen hun bestelde exemplaren gratis toegestuurd. Hiernaast is het mogelijk om de pdf van de editie 2020 aan te vragen.

De Studiespecial Biologie bevat informatie over bio-gerelateerde opleidingen op hogescholen en universiteiten. Naast de opleidingsinformatie vertellen studenten over hun ervaringen bij de opleidingen en krijgen de leerlingen via alumni die aan het woord komen en via profielen van bedrijven een overzicht van banen die liggen te wachten voor wie doorgaat in de biologie.

 

Een weloverwogen keuze van havo- en vwo-leerlingen resulteert in meer studieplezier en -succes. Niemand anders kan deze keuze beter ondersteunen dan de docent biologie.  De verspreiding van de Studiespecial Biologie havo/vwo onder de leerlingen vindt daarom weer plaats via geïnteresseerde biologiedocenten in Nederland. Bestel de pdf van editie 2020 en/of papieren exemplaren van de editie 2021 via onderstaand formulier. 

   • Studiespecial Biologie 2020

  • Studiespecial Biologie 2019

  • Studiespecial Biologie 2018