Studiespecial Biologie

De nieuwe Studiespecial Biologie is 11 januari 2019 verschenen en was meteen beschikbaar voor biologiedocenten op de NIBI onderwijsconferentie Evolutie in Actie in Lunteren. Biologiedocenten die niet bij de NIBI onderwijsconferentie aanwezig waren kregen hun bestelde exemplaren gratis toegestuurd. Deze manier van studievoorlichting voor havo- en vwo-leerlingen blijkt een groot succes. De voorraad van 20.000 exemplaren van de editie van 2019 was binnen een week al op. Inmiddels is de pdf van de Studiespecial Biologie beschikbaar voor docenten biologie en decanen. Geef via onderstaand formulier aan dat je deze wilt ontvangen.

De Studiespecial Biologie bevat informatie over bio-gerelateerde opleidingen op hogescholen en universiteiten. Naast de opleidingsinformatie vertellen studenten over hun ervaringen bij de opleidingen en krijgen de leerlingen via alumni die aan het woord komen en via profielen van bedrijven een overzicht van banen die liggen te wachten voor wie doorgaat in de biologie.

 

Een weloverwogen keuze van havo- en vwo-leerlingen resulteert in meer studieplezier en -succes. Niemand anders kan deze keuze beter ondersteunen dan de docent biologie.  De verspreiding van de Studiespecial Biologie onder de leerlingen vindt daarom weer plaats via geïnteresseerde biologiedocenten in Nederland. Omdat de voorraad gedrukte exemplaren van editie 2019 al op is, is het mogelijk een pdf van de Studiespecial Biologie gemaild te krijgen. Bestel deze pdf via onderstaand formulier.

 


  • Studiespecial Biologie 2019

  • Studiespecial Biologie 2018