Studiespecial Biologie

Bestelformulier onderaan de pagina

De nieuwe Studiespecial Biologie havo/vwo verschijnt 17 januari 2020 en is dan meteen beschikbaar voor biologiedocenten op de NIBI onderwijsconferentie Zee Kust Klas in Egmond aan Zee. Het is nu al mogelijk om deze nieuwe studiespecial te bestellen. Biologiedocenten die niet bij de NIBI onderwijsconferentie aanwezig zijn krijgen hun bestelde exemplaren gratis toegestuurd. Deze manier van studievoorlichting voor havo- en vwo-leerlingen blijkt een groot succes. De voorraad van 20.000 exemplaren van de editie van 2019 was binnen een week al op. De pdf van de Studiespecial Biologie havo/vwo 2019 is beschikbaar voor docenten biologie en decanen. Geef het via onderstaand formulier aan als je deze gemaild wilt krijgen. Ook hogescholen, universiteiten en bedrijven die meegewerkt hebben aan de studiespecial krijgen hun bestelde exemplaren gratis toegestuurd.


De Studiespecial Biologie bevat informatie over bio-gerelateerde opleidingen op hogescholen en universiteiten. Naast de opleidingsinformatie vertellen studenten over hun ervaringen bij de opleidingen en krijgen de leerlingen via alumni die aan het woord komen en via profielen van bedrijven een overzicht van banen die liggen te wachten voor wie doorgaat in de biologie.

 

Een weloverwogen keuze van havo- en vwo-leerlingen resulteert in meer studieplezier en -succes. Niemand anders kan deze keuze beter ondersteunen dan de docent biologie.  De verspreiding van de Studiespecial Biologie havo/vwo onder de leerlingen vindt daarom weer plaats via geïnteresseerde biologiedocenten in Nederland. Bestel papieren exemplaren van de editie 2020 en/of de pdf van de editie 2019 via onderstaand formulier.

 


  • Studiespecial Biologie 2019

  • Studiespecial Biologie 2018