Studiespecial Biologie

Studiespecial Biologie – bestel nu


De nieuwe Studiespecial Biologie is 13 januari 2017 verschenen en was meteen beschikbaar voor biologiedocenten op de NIBI onderwijsconferentie De Biologie van het Allerkleinste in Lunteren. Deze manier van studievoorlichting voor havo- en vwo-leerlingen blijkt een groot succes. Binnen tien dagen was de voorraad van 20.000 exemplaren al zo goed als op en inmiddels zijn er geen exemplaren meer beschikbaar. In januari 2018 verschijnt een nieuwe Studiespecial Biologie.

De Studiespecial Biologie bevat informatie over bio-gerelateerde opleidingen op hogescholen en universiteiten. Naast de opleidingsinformatie vertellen studenten over hun ervaringen bij de opleidingen en krijgen de leerlingen via alumni die aan het woord komen en via profielen van bedrijven een overzicht van banen die liggen te wachten voor wie doorgaat in de biologie.

 

Een weloverwogen keuze van havo- en vwo-leerlingen resulteert in meer studieplezier en -succes. Niemand anders kan deze keuze beter ondersteunen dan de docent biologie.  De verspreiding van de Studiespecial Biologie onder de leerlingen vindt daarom weer plaats via geïnteresseerde biologiedocenten in Nederland.

Ben je biologiedocent? Bestel dan nu vast de gratis voorlichtingskrant (editie januari 2018) voor jezelf en je leerlingen via onderstaand invulformulier.