Help mee met de doorontwikkeling van Lang Leve de Liefde

| Nieuws
Help mee met de doorontwikkeling van Lang Leve de Liefde

De doorlopende leerlijn Lang Leve de Liefde is sinds 2021 ondergebracht bij het NIBI. De lessenserie over seksuele en relationele vorming heeft al meer dan tien jaar zijn kracht bewezen als aanvulling op de methoden.

 

Het RIVM heeft Lang Leve de Liefde voor de onderbouw en Lang Leve de Liefde voor de bovenbouw in 2021 opnieuw beoordeeld en hererkend. De onderbouwmodule is opnieuw erkend op het niveau ‘Goede aanwijzingen voor effectiviteit’ en de bovenbouwmodule op het niveau ‘Goed onderbouwd’. Lang Leve de Liefde is nog steeds de enige effectieve onderwijsinterventie op gebied van relaties en seksualiteit.

 

Het NIBI wil dat dit mooie lesmateriaal nog een tijdje meekan. Daarom gaat stagiair Janke Prins de komende maanden onderzoek doen naar wat er goed is en wat er beter kan. Zodat we ervoor kunnen zorgen dat de Lang Leve de Liefde-lessenserie up-to-date is en aansluit bij de leerlingen en wat er speelt in de maatschappij. En hier hebben we jouw hulp voor nodig. Janke wil voor dit onderzoek zowel docenten als leerlingen spreken. Wil je meewerken aan dit onderzoek? Stuur dan een mailtje naar Janke Prins (prins@nibi.nl) en dan hoor je snel wat van ons.

 

Bekijk de lessenseries op: www.langlevedeliefde.nl