NWT 2024

HET EI VAN COLUMBUS – 15e Landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie – 15 maart 2024 Zuiderduin, Egmond aan Zee

Wil jij, net als Columbus, experimenteren en ontdekken?

De natuur experimenteert al miljoenen jaren, de techniek laat ons (meestal) niet in de steek en wetenschap verwondert. Een oplossing voor iets moeilijks is soms juist eenvoudig. Tenminste, dat lijkt zo, je moet het maar net zien. Dat is wat ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus ons ooit wilde meegeven, vandaar de uitdrukking ‘Het ei van Columbus’.


Kom 15 maart naar de 15e landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie die in het thema staat van Het ei van Columbus. Tijdens de meer dan 30 (buiten)workshops en een handvol interactieve lezingen krijg je een scheepsvracht vol ideeën en oplossingen om lekker praktisch aan de slag te gaan met je leerlingen. Zo stimuleer je ze met dezelfde open blik als Columbus de wereld te ontdekken. Alle ervaringen op deze goedgevulde dag, inclusief keynote van MacGyver-wetenschapper Rolf Hut, informatiemarkt en afsluitende borrel, zullen je zeker geen windeieren leggen! Maak er een heus uitje van en kom al op donderdag overnachten en doe mee met de gratis pubquiz met special guest Cristoffel Columbus.

Lees meer