Onze producten

Welkom in de NIBI-winkel!

 

Via deze pagina kun je alle producten die door het NIBI gemaakt zijn aanschaffen. Het bestelformulier staat onder aan de pagina!

 

Geïnteresseerd in lesmateriaal voor PO of VO? Kijk dan hier (PO) of hier (VO).


BioBrein vmbo - de gloednieuwe BioBrein-uitbreidingsset!

In BioBrein proberen teams elkaar af te troeven met biologische kennis en creatieve vaardigheden. Na het succes van het originele spel voor bovenbouw havo en vwo is er nu ook een vmbo-uitbreidingsset! Leverbaar vanaf 2 juni.

 

Meer weten? Klik hier!

 

BioBrein – laat je hersens kraken!

In BioBrein proberen teams elkaar af te troeven met biologische kennis en creatieve vaardigheden. Spelers banen zich een weg langs een van de twee speelborden en honderd jaar biologische uitvindingen en ontdekkingen om zo snel mogelijk het eind te halen. Laat je hersens kraken en word bioloog van de eeuw!

 

Meer weten? Klik hier!

 

Bouwstenen voor begripsontwikkeling in het biologieonderwijs
Hoe verbeter je onderwijs? Bij het NIBI denken we dat kennis over begripsontwikkeling bij leerlingen de basis is van het antwoord op die vraag. We zijn daarom blij dat we het nieuwe boek (verschenen in mei 2016) van K. Th. Boersma (emeritus hoogleraar Didactiek van de Biologie) kunnen uitgeven. Volg zelf de 164 pagina’s tellende ontdekkingsreis van Boersma in het land van begripsontwikkeling. Met speciaal tarief voor NIBI-leden.

 

Ontwerpen van op de concept-contextbenadering gebaseerd biologieonderwijs

Een mooi hulpmiddel bij het ontwikkelen van lessen is het boek Ontwerpen van op de concept-contextbenadering gebaseerd biologieonderwijs (Kerst Boersma, 2011). In het boek komen de kenmerken van de ontwerptheorie aan de orde, maar ook de didactische implicaties van de concept-contextbenadering. Ontwerpen van op de concept-contextbenadering gebaseerd biologieonderwijs geeft in 140 pagina’s mooie praktische handvatten in een degelijk theoretisch kader. NIBI-leden bestellen met korting.

 

Meer weten? Klik hier!