Mini-enquête masters

The English version of this page can be found here: Master's mini-survey.

Oproep:
Jouw carrièrestart daar zijn we benieuwd naar. Ben je tussen 1 januari 2018 en 1 januari 2021 afgestudeerd aan een van de biologie of biomedische wetenschappen opleidingen in Nederland, dan willen we graag antwoord op een paar vragen over de baan die je hebt gescoord. Je antwoorden zijn voor de opleidingen belangrijk omdat ze daarmee onderwijs kunnen ontwikkelen dat beter aansluit op en de vraag in de markt. Het Nederlands Instituut voor Biologie (NIBI) gebruikt de informatie om de carrière voorlichting aan studenten nog doelgerichter te maken.

We hopen natuurlijk dat jij snel na je afstuderen een mooie baan in de biologie of in de biomedische wetenschappen hebt gevonden, maar ook als je op een andere plek terecht gekomen bent of nog geen baan hebt gevonden, willen we dat graag weten. We hebben de vragenlijst zo compact mogelijk gemaakt en vragen daardoor maar vijf tot tien minuten van je tijd. Als dank krijg je desgewenst de resultaten van het hele onderzoek in je mailbox.

Vul hier de mini-enquête in. De tekst van de enquête is in het Engels, je kunt desgewenst de open vragen in het Nederlands beantwoorden. Dank voor het invullen!


  • Vraag uit de mini-enquête masters 2022

  • Werkwijzer Biologie uit 2017 met onder andere resultaten van de mini-enquête uit 2015