Enquêteurs gezocht

| nieuws
Enquêteurs gezocht

Het NIBI is op zoek naar dertig enthousiaste biologiestudenten die willen meewerken aan het afnemen van een enquête. Durf jij op stations of in winkelcentra aan voorbijgangers te vragen naar hun mening over dilemma’s op gebied van voeding, gezondheid en klimaat, laat het ons dan weten. De resultaten van de enquête worden gebruikt bij het Grote Biodebat in de Week van de Biologie.

Wat ga je doen?
We verwachten van je dat je in de eerste drie weken van september resultaten verzamelt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je herkenbaar bent, dat je voldoende exemplaren van het Weekblad van de Biologie beschikbaar hebt, en dat je vooraf een korte briefing krijgt. Voor je inzet krijg je een vrijwilligers vergoeding van 150 euro. Je bent ook welkom bij het Grote Biodebat onder leiding van niemand minder dan Jort Kelder in Madurodam in Den Haag.

Mail het NIBI
Als je een ervaring rijker wilt worden, stuur dan een mailtje aan Quirijn Wanrooij via wanrooij@nibi.nl. Zet in je mailtje in welke regio je kunt enquêteren, of je ervaring hebt en met wie je graag samen op pad gaat. We laten je binnen een week horen of je aan de slag kunt.